Creatieve workshops

Creatieve workshops voor een kinderfeestje, gezellig uitje met vriendinnen, baby shower of vrijgezellenfeest

De workshops zijn geschikt van kinderen vanaf 6 jaar tot…
Duur van het feestje/workshop is ongeveer 2,5 uur.
Minimaal 5 en maximaal 8 kinderen/personen.
Het kinderfeestje/workshop voor kinderen is inclusief limonade en popcorn.

De workshops zijn vanaf € 12,50 p.p.
Onderstaande workshops worden gegeven in de salon/atelier of – desgewenst – op locatie.
Neem contact op voor een prijsopgave en het maken van een afspraak.

Diam’s 3d-verf

Ik werk onder andere met Diam’s 3D verf, met deze verf kun je zelf kleding beschilderen en omtoveren tot een uniek exemplaar. Even een vlekje wegwerken? Dan een mooie tekening erover. Oude en nieuwe voorwerpen decoreren. Originele en persoonlijke cadeautjes maken. Vele technieken zijn mogelijk. Zelf niet kunnen tekenen is geen bezwaar. Afhankelijk van de ondergrond leer je de verschillende mogelijkheden om patronen over te brengen.

T-shirt

Applicatie maken voor op een t-shirt met 3d-verf. We beginnen als eerste met een waxine kaarsje te decoreren met 3d verf om te leren werken met de 3d-verf. Vervolgens gaan we de Applicatie maken. Deze workshop is vanaf 8 jaar.

Kistje

Kistje versieren om je schatten te bewaren. Dit kan een lief of een stoer doosje worden. We beginnen eerst met drie waxine kaarsjes te decoreren om te leren werken met de 3d-verf. Vervolgens gaan we het kistje versieren. Super gaaf!

Boekenlegger

We beginnen eerst met drie waxine kaarsjes te decoreren om te leren werken met de 3d-verf. Vervolgens gaan we een hele leuke olifanten boekenlegger maken.

Tas

Tas versieren met 3d-verf. We beginnen als eerste met drie waxine kaarsjes te decoreren met 3d-verf om te leren werken met de 3d-verf. Vervolgens gaan we de tas versieren.

Keramiek

Keramiek versieren met speciale stiften of verf. Voor de allerkleinste zijn de stiften heel handig. Ook bij deze workshop kunnen we gebruik maken van de 3d-verf.

Spiegeltje

Spiegeltje versieren met 3d-verf.

Impressies

Sluit Menu