Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden met betrekking tot het reserveren van een workshop of kinderfeestje bij Creatieve Kinderkapsalon Monique.

1. Reservering
Dit is in overleg en kan maximaal 4 dagen vastgehouden worden. Na deze 4 dagen heeft de Creatieve Kinderkapsalon Monique het recht om zonder melding de optie te verwijderen. Wanneer een reservering is geplaatst dan dient de betaling van de reservering binnen 7 dagen op de rekening te zijn bijgeschreven. Wanneer de Creatieve Kinderkapsalon Monique nog geen betaling heeft mogen ontvangen dan wordt de reservering geannuleerd.

2. Annuleringsvoorwaarden
Wanneer u tijdens het kinderfeestje met minder dan 4 personen aanwezig bent, dan dient u toch voor minimaal 4 personen te betalen. Bij afmelding van een persoon tijdens het feestje dient u dit van te voren aan ons door te geven. Wanneer ik dit tijdig heb vernomen, zal ik het bedrag van de afwezige persoon terug op uw rekening storten (met een minimum van 4 betalende personen). Bij annulering van het gehele kinderfeestje tot 4 weken voor de geplande datum kan ik in overleg met u een andere datum zoeken. Aan de workshop of het kinderfeestje door een calamiteit geen doorgang kan vinden, van uw kant of onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de workshop of kinderfeestje op een andere datum te volgen. Creatieve Kinderkapsalon Monique kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het uitvallen van workshops of kinderfeestjes door overmacht.

3. Aansprakelijkheid
Creatieve Kinderkapsalon Monique aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van een workshop of kinderfeestje. Deelname aan alle activiteiten van Creatief kinderkapsalon is geheel voor eigen risico. Creatief Kinderkapsalon Monique kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het pand Creatief Kinderkapsalon Monique.

4. Fotograferen auteursrecht
Foto’s gemaakt tijdens workshops mogen gebruikt worden voor eigen gebruik en portfolio. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijk bestemming gebruikt worden.

5. Eten en drinken
Het is niet toegestaan om in onze salon gebruik te maken van zelf meegenomen eten en drinken tenzij in overleg daar toestemming voor is gegeven.

6. Algemeen
Door u aan te melden voor een Activiteit bij Creatieve Kinderkapsalon Monique, verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om informatie op de website tussentijds te wijzigen..

Sluit Menu